5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Umumi amacı insanoğluın binayı muhatara gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi tuzakır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın üstı silsile yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi altına kırmızıınması kolaylaşır ve henüz ziyade mazarrat vermesi önlenir.

Genellikle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi bile rastgele bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları dâhilin kolaylıkla açılabilmektedir.

Model Odası Yangın Bapları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın Yangın Kapısı kapılarıdır, yangın dayanımının cepheı düzen otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapsı camlı olur.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı selim sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parkeçe.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda strüktürdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insanoğlu hayatını hakikat düzlük, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page